Spanac cu carnati

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 22 Mai 2013 | 8699 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spanac(congelat)
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • sare
  • 1 bucata carnat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu carnati:

Spanacul se decongeleaza si se toaca.

Carnatul se taie bucatele  de 2-3 cm si se cresteaza in cruce la ambele capete si se prajeste in ulei.

Se pune o lingura de ulei intr-o cratita si se caleste usturoiul.

Se adauga lingura de faina si spanacul tocat si se toarna lapte , si se lasa la fiert la foc mic 10-25 min , pana se ingroasa putin. Se condimenteaza cu sare .

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si usturoi uscat.

2

In loc de carnati se pot pune chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac